Přípravné utkání Nová Bystřice - Strmilov (2:2)

27.03.2015 16:22

Poslední přípravný zápas před vstupem do sezóny odehrála Jiskra proti atrkativnímu soupeři z I. B třídy Novou Bystřicí. Zápas se odehrál v sobotu 21.3 na UMT v Horním Žďáře.

    Fotbalisté z Nové Bystřice a ostatně více celků, proti kterým Jiskra hrála, zvládali začátky zápasů mnohem lépe. Bystřice vlétla do zápasu dravě a než se stačila Jiskra rozkoukat, že zápas začal, bylo skóre po rychlé akci bystřických 1:0. Ovšem po inkasovaném gólu se Jiskra probudila a soupeřovi do poločasu nic nedovolila ba naopak sama hrozila z vytvořených šancí. Po jedné takové akci skóroval Nečeda L., který nedal pumelicí z bezprostřední blízkosti hostujícímu golmanovi nejmenší šanci. Jiskra pokračovala v tlaku, ale další gól se jí do poločasu přidat nepodařilo, což byla chyba. Poločas tedy skončil za stavu 1:1. Druhý poločas byl do puntíku stejný jako první. Jiskra opět zaspala a po rychlém brejku a ranou bystřického hráče pod břevno bylo skóre zápasu 2:1. Bystřičtí poté bránili a Jisra útočila. Vyrovnání přišlo v polovině poločasu, kdy přímý kop rozehrál Lehejček na Prokeše a ten centrem našel Tomáše Dohnala, který hlavou k zadní tyči nedal gólmanovi šanci. Do konce poločasu se nic neodehrálo a zápas se při krásném jarním počasí v poklidu dohrál.

Sestava: Bláha, Dohnal T., Lehejček, Slavík, Prokeš - Janák, Procházka, Kubíček, Hanzal D. - Hanzal J., Nečeda O.

Střídající: Nečeda L., Dohnal M., Dvořák, Hačka L.

Jiskra tímto zápasem ukončila zimní přípravu, která se dá hodnotit jako vydařená.

První mistrovský zápas odehraje Jiskra na půde Dešné v sobotu 28.3 v 15:00. Odjezd autobusu je ve 13:30.

 

B. Tým

Další pěkný přípravný zápas odehrálo také B. mužstvo na UMT v Horním Žďáře proti Třeběticím B. B. tým vyhrál 3:0 a je to jeho druhá výhra v přípravě. Zápas se odehrál v neděli 15.3.