Dešná - Strmilov (0:3)

03.04.2015 23:51

První jarní mistrovské utkání odehrála Jiskra na půdě hráčů z Deštné. Dešná, jakožto tým z dolní poloviny tabulky chtěla vyhrát, aby byla mimo sestupová místa. Naproti tomu Strmilov, jako tým usilující o snížení velkého náskoku Břilic si přijel pro tři body. Na těžkém terénu uspěla ovšem Jiskra, která vyhrála po konečném hvizdu sudího Chvály 0:3.

Zápas:

    Vstup do zápasu vyšel lépe hostujícím hráčům, kteří od první minuty byli aktivnější. Domácí hrozili spíše z chyb hostující obrany, ale žádnou z chyb potrestat nedokázali. Proto strmilovští udeřili a byl to konkrétně Procházka, který po přihrávce do prostoru malého vápna z prvního doteku obstřelil gólmana. Jiskra stupňovala nápor a odměnou za to, se jí podařilo vsítit druhý gól. Střelcem branky se stal Janák, který opět z malého vápna doklepl po schrumáži v brankovišti hostujících míč do brány. Třetí gól přidal před poločasem Hanzal D., který ranou levou nohou od břevna upravil skóre na 0:3. V druhém poločase si Jiskra skóre pohlídala ba dokonce mohla přidat další góly, ale hráči selhali v koncovce. Domácí z Dešné se k brance, kterou střežil  Přibyl O., příliš nedostávali a tak utkání skončilo 0:3.

Branky: Procházka,  Janák, Hanzal D.

Sestava: Přibyl O., Dohnal T., Lehejček, Dvořák, Prokeš - Janák, Hanzal D., Procházka, Slavík - Hanzal J., Nečeda L.

Střídající: Nečeda L., Holec

Dále vás chce Jiskra pozvat na první jarní domácí utkání dne 5.4.2015, které sehraje s první Břilicí. Přijďtenás podpořit na strmilovské hřiště od 16:30. Všichni jste srdečně zváni.

Aktuální tabulka