Arstav Cup Jindřichův Hradec

12.01.2013 00:00

V sobotu 12.1. jsme se již po třetí zúčastnili halového turnaje v Jindřichově Hradci, který pořádala firma Arstav. V roce 2011 jsme došli až do finále, kde jsme prohráli až na penalty proti Novobystřickému Týdeníku. O rok později se nám až tolik nedařilo a skončili jsme na páté příčce z osmi týmů.

Letos jsme hráli výborně odzadu a po výhře ve skupině A se skóre 2:1 se sedmi body, jsme ve čtvrtfinále narazili na 2. tým ze skupiny B, který byl Arstav, zápas po základní hrací době skončil 0:0, na penalty jsme ovšem prohráli, kdy klíčovou penaltu neproměnil Martin Lehejček. A tak jsme hráli zápas o třetí s Českým Rudolcem, který byl posilněný o hráče ze Slavonic. Zápas jsme zvládli a vyhráli jsme po velkém boji 2:1!

Zápasy ve skupině: Jiskra 0:0 Jarošov nad Nežárkou (penalty pro Jarošov), Jiskra 1:0 Týdeník Nová Bystřice, Jiskra 1:0 Stráž nad Nežárkou.

Vyřazovací boje: Jiskra 0:0 Arstav (penalty pro Arstav), Jiskra 2:1 Český Rudolec.

Góly na turnaji: J.Hanzal, D.Hanzal, M.Lehejček, Š.Prokeš.

Soupiska na turnaji: Ondřej Přibyl, Martin Lehejček, Tomáš Dohnal, František Procházka, David Hanzal, Jan Dvořák, Jiří Hanzal, Lukáš, Janák, Štěpán Prokeš, Ondřej Nečeda

 

Další turnaj nás čeká na domácí půdě ve Strmilově 19.1. od 8:30hod.